T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Emine-Fevzi Uslu İlkokulu

ÖĞRENCİLER ARTIK DAHA GÜVENDE, OKUL RANDEVU SİSTEMİ VAR !

 

Kıymetli Velilerimiz,

Okullarda her şey öğrenci odaklıdır. Eğitim öğretim öğrenci odaklı yürür. Sizlerin bizlere emanet ettiği öğrencilerimizın / çocuklarımızın can güvenliği her şeyin önündedir. Güvenlik yoksa zaten eğitim de yapılamaz.

Maalesef gün boyu bir çok veli çeşitli gerekçelerle okula girip çıkmakta, okul koridorlarında dolaşmakta, ders sırasında sınıflara girerek öğrencilerin ders işleyişini  bir şekilde engellemekte, öğretmenlerimizin de kaliteli ders yapmalarını engellemektedir.

Bakanlığımızın uygulamaya koyduğu bir uygulama ile  öğrencilerimiz artık okulda daha güvenli olacaklar ve daha iyi bir eğitim ortamına kavuşacaklar.

Okul idaremiz, rehberlik servisimiz ve öğretmenlerimizle yapacağınız görüşmeleriniz artık randevulu olacak. Böylece isteyenin canı istediğinde okula girmesi, okul içinde dolaşması, sınıflara girerek dersi bölmesi engellenecek, çocuklar daha mutlu, güvenli ders öğreneceklerdir.

Randevu almak için okulumuz  https://eminefevziusluilkokulu.meb.k12.tr/   internet sayfasına girmeniz,  sol üst köşede “Bağlantılar” menüsünde  “Okuldan Randevu Al” sekmesine tıklayarak ve daha sonra kişisel e-devlet şifreniz ile sisteme giriş yaparak görüşmek istediğinin öğretmen / idareci, rehber/ branş  öğretmeni seçiyorsunuz ve kaydınızı oluşturuyorsunuz. Oluşturduğunuz randevuyu iptal etme hakkınız da yine burada yapabiliyorsunuz. Günlük alacağımız randevu listesini güvenlik görevlimize vereceğiz, böylece daha az ve kontrolsüz kişilerin okula girmesini engellemiş olacağız. Bu uygulama ile daha güvenli okul olmayı umuyoruz. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 13:48 - Görüntülenme: 921
  Beğen | 25  kişi beğendi