T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Emine-Fevzi Uslu İlkokulu

ÖĞRENCİLERİMİZE KAVUŞMANIN HEYACANINI YAŞIYORUZ

Değerli velilerimiz,

Emine Fevzi Uslu İlkokulunda eğitim hayatına yeni başlayacak öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.

Normal eğitime başlayacağımız 11 Eylül 2023 tarihinde  uygulayacağımız zaman çizelgesi okulumuzun web sitesinin 

http://eminefevziusluilkokulu.meb.k12.tr duyurular kısmında belirtilmiştir.

Büyükşehir Belediyemizce tüm 1. sınıflara kırtasiyeli okul çantası vereceğini biliyorsunuz.  Pazartesi öğrencilerimize vermeyi umuyoruz.

Şahinbey Belediyemizce tüm öğrencilere ( anasınıfı, 1.,2.,3.,4. Sınıflar) boya seti çantası vereceğini bilmenizde yarar var. (Pazartesi veya Salı günü  dağıtılacak)

Sembol Marketin yanında açılacak Nursel Cavit Karslıgil İlkokuluna kayıt olan öğrenciler de geçici olarak bizim okulda ayrı sınıflarda  devam edeceklerdir. Bu okula kayıt yapan öğrencilerin de çanta ve boya setlerini biz dağıtacağız. Yine de okul forması almamanızı tavsiye edersiz. Farklı  bir gelişme olursa sizlere duyuracağımız bilmenizi rica ederiz. 

Ders kitaplarımız eksiksiz gelmiş olup okulumuz başka okuldan nakil gelenlerin ders kitaplarını eski okullarında  almaları gerektiğini hatırlatırız.

Lütfen kayıt için özel istekler için okula gelmeyiniz… Hiç bir şekilde sınıf listeleri değiştirilmeyecek olup bu amacla bizi ve çocuklarınızı umutsuzluğa yönlendirmeyiniz.

Sadece Pazartesi gününe mahsus velilerimiz okul bahçesine alınacak, ancak bina içine alınmayacaktır. Diğer günler velilerimiz çocuklarını  bahçe kapısında teslim etmelerini rica ediyoruz.

Okulumuz giriş kapısının bulunduğu sokak ; öğrencilerin can güvenliği için giriş-çıkış saatlerinde dubalar ile kısa süreliğine kapatılacaktır. Okulumuzun çevresi park etmek için yeterince uygundur. Velilerimizin, çocuklarını bırakmak için araçları ile giriş kapısı sokağına girmemelerini, yine dubaların önünü kapatacak şekilde durmamalarını rica ederiz. Daha uzakta park edelim, çocuğu yaya olarak teslim edelim. 

Anlayışınız için Teşekkürler!

 

Emine Fevzi Uslu İlkokulu Müdürlüğü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.08.2023 - Güncelleme: 09.09.2023 10:02 - Görüntülenme: 758
  Beğen | 17  kişi beğendi