Ara

Hayata dair bir şeyler yazıp çizmek lazım. Yeter ki siz onlara fırsat verin. Okulumuzda uygulanan 'GÜNDEN KALANLAR' projesi kapsamında Aralık ayı içerisinde dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimiz yüreklendiren değerli sınıf öğretmenlerimize, ailelerine ve ilgili komisyon üyesi öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Ara

Ben Antepliyim, Şahin'im ağam.
Mavzer omzuma yük.
Ben yumruklarımla dövüşeceğim.
Yumruklarım memleket kadar büyük.
Hey, hey!

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladık. Başta kutlama komisyonu değerli öğretmenlerimiz Gülgün ÖZKAYA ve Ergün ÖZKAYA olmak üzere emek veren katkıda bulunan tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 4/F ve 4/G sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Arif NACAROĞLU ve Tevfik ÖZDEMİR kontrolünde Gizem DoğanYaşayarak Öğrenme Merkezini keşfettiler. Soğuk havanın etkisinin hiç yansımadığı bu sıcacık ortamda kahkaha sesleri hiç eksilmedi. Katkılarından dolayı değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Sağ olsunlar.

Ara

1/E sınıfı öğrencileri öğretmenleri Cemile SUBAŞI kontrolünde gibi 'Yerli Malı Haftası'nı kutladılar.

Yerli malı kullanmanın yaşam biçimi olması gerektiği üzerine öğrencilerle keyifli sohbetler edip eğlenceli çalışmalar gerçekleştirdiler. Katkılarından dolayı değerli öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Özel Eğitim Sınıfı Öğrecilerimiz , Özel gereksinimli bireylerin sosyal yaşam ve toplumsal uyum becerilerinin gelişimine katkı sağlamak ve farkındalık uyandırmak için yerli malı haftası kapsamında 3-K sınıfı öğrencileri ile ortaklaşa etkinlik yaptılar. En özel öğrencilerimiz, öğretmenleri Hüseyin TUNCER ve Ahmet Selçuk ELMAS gözetiminde keyifli anlar yaşadılar. 3/K sınıfı öğretmenimiz Bünyamin İRİCE'ye ve sınıf öğrencilerine misafirperverlikrerinden ve  katkıkarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ayşegül İNCEÇELİKLİ rehberliğinde yerli malı haftası olması sebebiyle sebze ve meyvelerden oluşan mandala çalışmasını yaptılar. Türkiye Yerli Malı Haritası üzerinde ülkemizde yetiştirilen tarım ürünlerini sergilediler. Katkılarından dolayı değerli öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri çok eğlenceli geçen okuma yazma serüvenini nihayet mutlu sonla tamamladılar. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıya sebep olan başta değerli öğretmenimiz Didem ÇAVDIR'a, kıymetli ailelerine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Dünyamıızı yeni yeni keşfe çıkan minik kahramanlarıımıza bu uzun soluklu yolculukta sonsuz başarılar diliyoruz. Umarız hayata hep böyle gülen gözlerle bakarlar.

Erikçe Doğa Akademisi Maceramız

1/D ve 1/E sınıfları öğretmenleri Ali Taş ve Cemile Subaşı rehberliğinde Erikçe Doğa Akademisi'ne gittiler.Çeşitli etkinliklerle el becerilerini geliştirdiler. Doğada güzel bir gün geçirdiler. Bu etkinlikleri yapmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencisi Asya GÖRÜR, okuma yazmayı öğrendiği için doğaya 29 adet fidan dikerek bu mutluluğu yaşadığımız evren ile paylaşmak istemiştir. Geleceğimizin mimarları olan yavrularımızı şuurlu bir şekilde yetiştiren ailemize, değerli öğretmenimiz Didem ÇAVDIR'a çok teşekkür ederiz. Sağ olsunlar.

Ara

Okulumuz 4/G sınıfı öğretmeni Tevfik ÖZDEMİR ve öğrencileri ile birlikte kuş evleri yapıp, onları istedikleri renklere boyayarak doğaya anlamlı dokunuşlarla yüreğimizi sımsıcak ısıttılar. Bu güzel çalışmalarından dolayı öğretmenimizi ve yüreği güzel öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz.Sağ olsunlar.

Ara

Okulumuz 3-İ sınıfı öğrencimiz Ahsen DURMUŞ, İlkokullar arası  İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında Yıldızlı Pekiyi ile Temsil Etti.İstiklal Marşımızı güzel okuyarak okulumuzu gururla temsil eden Ahsen'imizi  kutlarız.

Ara

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 'İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA' yarışmasına okulumuzu temsilen katılacak öğrencimizi belirledik. Çok anlamlı ve duyguysal anlara şahit olduğumuz bu yarışmada 3/İ sınıfından Ahsen DURMUŞ adlı öğrencimiz okulumuzu temsil edecektir. Yarışmaya katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Sağolsunlar.

Kas

Okulumuz sınıf öğreetmeni Sedat AYDIN açtığı kurs ile öğrencilerimize Halk Oyunlarımızı öğretiyor. Geleceğe hazırlanan öğrencilerimiz Geleneksel Oyunlarımızı da eğlenerek öğreniyorlar.

Kas

Akkent Spor köyünde özel eğitim öğrencilerimiz velilerimizle birlikte beden eğitimi ve oyun dersini uzman öğretmenler eşiliğinde yaptılar.

Velilerimizin de katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz müzik eşliğinde  eğlendiler.

Satranç Oyunu Başladı

1/E sınıfı öğrencileri öğretmenleri Cemile Subaşı rehberliğinde satranç sporunu öğreniyor. Satranç ile minikler , sporcu olmanın ilk adımını atıyor. Egzersizlerimiz devam ediyor.